panasonic el offer_el

Επισκεφτείτε μας στο:
Facebook
Γλώσσα
GRUK
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- SERVICE ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας στελεχώνεται από προσωπικό  άρτια καταρτισμένο, που εκπαιδεύεται ανελλιπώς στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Ειδικοί τεχνικοί αναλαμβάνουν την μελέτη του χώρου προτείνοντας στον πελάτη το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών του.
 
Σας παρέχουν συμβουλές και οδηγίες σε τεχνικά ζητήματα καθώς και λύσεις στην επιλογή των σωστών υλικών για την εκάστοτε εγκατάσταση.

Κατά  την εγκατάσταση του συστήματος η εταιρεία  δίνει μεγάλη σημασία στον τρόπο τοποθέτησης των  υλικών ώστε να εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο ασφάλειας διατηρώντας αναλλοίωτη την αισθητική του χώρου.

Με την ετήσια συντήρηση που προτείνεται από το τεχνικό τμήμα, επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα βλάβης.

Οι τεχνικοί μας εγγυώνται την παρουσία τους οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί από τον πελάτη για την αποκατάσταση μιας βλάβης, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, διαθέτουν εγγύηση  από 2 έως 5 ετών.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που αφορούν σε:


•    κατοικίες


•    συγκροτήματα κατοικιών


•    καταστημάτων - εμπορικών κέντρων (πρατήρια καυσίμων, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα , κοσμηματοπωλεία κτλ )


•    βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους


•    δημόσιους οργανισμούς

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης καλώντας στα τηλέφωνα 2741071414 και 6972323723.

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ

 

H Κing Security διαθέτει σύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Λαμβάνει κωδικοποιημένα σήματα από συστήματα συναγερμού που προσδιορίζουν ανά πάσα στιγμή, την κατάσταση του φυλασσόμενου χώρου.

Το κάθε σήμα που φθάνει στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων, αποκωδικοποιείται και καταγράφεται από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει και στην συνέχεια αναλύεται και αξιολογείται από τους έμπειρους χειριστές που επανδρώνουν το κέντρο.

Οι χειριστές έχοντας πλήρη εικόνα του  τι συμβαίνει στον προστατευμένο χώρο, ενημερώνουν κατά περίπτωση την αστυνομία, τον ιδιοκτήτη ή τα εξουσιοδοτημένα από αυτόν  πρόσωπα.

To κέντρο λήψεως εικόνας το οποίο σε συνδυασμό με το κέντρο λήψεως σημάτων που ήδη υφίσταται με τον συναγερμό, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση για οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται εφόσον, έχει ήδη εγκατασταθεί σύστημα παρακολούθησης από την εταιρεία μας. Δίνεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης με δύο τρόπους:

i) Να παρακολουθείται ο χώρος σε συγκεκριμένη ώρα δηλαδή από τις 10 το βράδυ έως τις 7 το πρωί

ii) Να παρακολουθείται ο χώρος από την ώρα που ενεργοποιείται ο συναγερμός το βράδυ, μέχρι την ώρα που ανοίγει το κατάστημα.

Με την προαναφερθείσα υπηρεσία, μέσω του ηλεκτρονικού, επιχειρησιακού μας κέντρου, σε περίπτωση ανάγκης, έχουμε επιτόπια, οπτική επαφή με πρόσωπα και πράξεις, κάτι που θα μας βοηθήσει στην εξακρίβωση κακοποιών στοιχείων όταν μας χρειαστούν ή ζητηθούν.

Ερχόμενη η εικόνα του χώρου , στην οθόνη του υπολογιστή , δίνει στον χειριστή την δυνατότητα να ελέγξει άμεσα, την σοβαρότητα του σήματος και να κάνει οπτική επιβεβαίωση των συναγερμών.

Ταυτόχρονα, παρέχεται η δυνατότητα καταγραφής της εικόνας καθώς και η παρακολούθηση παρελθόντων συμβάντων.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό και τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα σας αφήσουν και πάλι την ικανοποίηση ότι η περιουσία σας ασφαλίζεται με τον πλέον καλύτερο τρόπο και οι πιθανότητες αποτροπής ζημιών ή ληστειών μεγιστοποιούνται.

 

 
fb_icon